Presentation av pHoto-kommitén 22/23. 
Om du har några specifika frågor till medlemmarna finns kontaktuppgifterna här. 
Annars använd "Kontakta Oss" för allmänna frågor!

Ordförande 22/23: LEWIS

Från Smålands juvel denna kille ursprungar, numera står han oftast i Gasquen och gungar. Om pHoto misslyckas att fånga Nollans fotogeniska sida, ja då blir det ordförandes pina. Att man tar bra bilder kan vem som helst påstå, med kamera i hand visar Lewis var skåpet ska stå.

Mail: ordf.photo@htek.chalmers.se

Kassör 22/23: BOLTON

Grabben från Älvängen är alltid ute i svängen och vet såklart hur man spenderar pengen. Som kassör han tjänstgör, pHotos egna bankdirektör. Med ett humör på topp gör han allt i ett jämfotahopp.

Mail: eko.photo@htek.chalmers.se

Blixt Gordon 22/23: KRAN

Kran kommer inte från stan, utan Kristianstad där han var barn. Blixt Gordons bilder går alltid att avnjuta då hans kamera går som en kulspruta. Denna grabb är alltid snabb, speciellt när det kommer till att köpa kebab eller bjuda på ett gapflabb.

Mail: studio.photo@htek.chalmers.se

Objektiv 22/23: BAMBI

Bambi är den som åt alla skämt skrattar, även åt dem som hon inte själv fattar. Med ett stort leende lyser hon upp vårt H, hon ser till att ingen tag i Molly ska få. Som PR-Ansvarig har hon hand om vår Insta, hon ser till att Nollan har koll på det allra minsta!

Mail: pr.photo@htek.chalmers.se

M&M 22/23: BJÖCKA

En värmlandspöjk som gillar att plåta, vad finns i dunken, det är en gåta. Vingla eller dingla, Bjöcka är alltid redo för att mingla. Ingen är gladare att Nollan finns, händer något roligt ser han till Nollan minns. Det är ingen idé att gå hem än, för det här är pHotos m&m.

Mail: red.photo@htek.chalmers.se

Bländare 22/23: SESH

Från staden Göteborg är han uppväxt, och nu på Chalmers äntligen blivit välväxt. Den här pågen har alltid ett suveränt humör, perfekt för en som ska bli ingenjör! Med kameran i handen på Sesh kommer Nollan alltid bli fresh.

Mail: ohl.photo@htek.chalmers.se

WebWiz 22/23: FRANK

Med Frank blir det ingen tyst stund och med honom blir det sent en blund. En kamera som alltid blixtrar, kommer han att varje bild att fixa. Med en glädje som sprider blir det alltid semestertider. Med webbsidan som sitt ansvar kommer alla stunder finnas kvar.

Mail: webb.photo@htek.chalmers.se

MASKOT: MOLLY

Med hela nio liv, är hon alltid vid sidan av objektiv. Hennes mjölk är av högsta kvalitet, det är bara att er förse. Ibland kan hon ge ifrån sig ett riktigt muuu, men det är nästan lite tabuuu...
Tillbaka till toppen