Presentation av pHoto-kommitén 23/24. 
Om du har några specifika frågor till medlemmarna finns kontaktuppgifterna här. 
Annars använd "Kontakta Oss" för allmänna frågor!

Ordförande 23/24: STITCH

Från Södertäljes trakter kommer allt annat än smatter. Uppväxt där är Stitch, med glajjor från en bortglömd kväll liknar hon en bram ur Matrix. Denna tjej ser plenty fastän hon bara är en och femti. Med henne som ordförande blir pHotos planering felfri, trots diagnosen dyslexi.

Mail: ordf.photo@htek.chalmers.se

Kassör 23/24: YARIS

Med hjälp av sitt swing får denna tjejen kassan att låta ka-ching. Liten, snabb och bränslesnål har hon alltid gasquen som sitt slutmål. Lätt kan Yaris en knut lösa utan att budgeten slösa. Hon är en skicklig kassör men minst lika bra dansör. Om hon utmanas på en dans-duell, kan Nollan förvänta sig en riktig smäll.

Mail: eko.photo@htek.chalmers.se

Blixt Gordon 23/24: MUMBLE

Här har vi H:s egna queen, det är sällan man ser Mumble utan ett flin. IQ:n kanske inte är hög som en skyskrapa, men den är i alla fall högre än världens smartaste apa. Vanligtvis är hon inte så formell, men när nollan ska fotas, då är hon extremt professionell.

Mail: studio.photo@htek.chalmers.se

Objektiv 23/24: KARRE

Karre är pHotos alldeles egna boomer trots det finns det ingen med bättre humour. Att informera Nollan gör han bra trots att han efter gasquen inte många minnen har kvar. Grabben är okontrollerbar förstår inte hur han alla fingrar har kvar. Karre Objektiv tar det mesta på driv men när nollas skall fotas är han effektiv.

Mail: pr.photo@htek.chalmers.se

M&M 23/24: JEFF

Att fota kan vara Jeffs starka sida, men från vilken vinkel, ja det får bli Nollans pina. Med hjärta av guld och kreativiteten på topp, vet man att dunken alltid innehåller nått gott. Som M&M kommer denna pingla, med Nollan alltid börja mingla. Men underskatta ej, med Jeff blir det alltid ståhej.

Mail: red.photo@htek.chalmers.se

Bländare 23/24: BAO

Glad och smidig till våra arr är han aldrig tidig, men med kameran i högsta hugg är Bao startklar att fota Nollan inför plugg. Natt eller dag, i storm och vind står han redo med blixt att göra Nollan blind. En pHotograf av världsklass, ser han till att bilden på dig inte blir alltför kass.

Mail: ohl.photo@htek.chalmers.se

WebWiz 23/24: FLUGAN

Från Askims gränder kommer Flugan för att lysa upp vårt H, ett sådant smittsamt leende har få. Att filma är inte hans aktivitet men tur för Nollan att fota är hans specialitet. Med bilderna på Webbwiz sida kommer hans glädje att sprida!

Mail: webb.photo@htek.chalmers.se

MASKOT: MOLLY

Med hela nio liv, är hon alltid vid sidan av objektiv. Hennes mjölk är av högsta kvalitet, det är bara att er förse. Ibland kan hon ge ifrån sig ett riktigt muuu, men det är nästan lite tabuuu...
Tillbaka till toppen