pHoto-kommitén 24/25. 
Om du har några specifika frågor till medlemmarna finns kontaktuppgifterna här. 
Annars använd "Kontakta Oss" för allmänna frågor!

Ordförande 24/25: LOOX

Som gymrat har LOOX alltid skafferiet fyllt med kreatin. Trots med all skägg och manlighet så gör han sig alltid fin. Som ordförande ser han till att alla pHoton läggs upp i tid, även om att vakna tidigt kan vara hans tuffaste strid.

Mail: ordf.photo@htek.chalmers.se

Kassör 24/25: HUMSA

Vår kassör alltid munter är, men glöm att be om kvitto och han blir tvär. Utmanar du honom på en omgång i ringen, garanterar du en flygtur över Hisingen. På gitarren han klingar, le stort för pHoton han påtvingar.

Mail: eko.photo@htek.chalmers.se

Blixt Gordon 24/25: DEMINA

Rak i sin sak, men ändå aldrig trumpen, Demina är en av dem som faktiskt har gått lumpen. En pHoto-stund med honom blir aldrig kortvarig, inte bara för att han är noggrann, men också för att han är studioansvarig.
Mail: studio.photo@htek.chalmers.se

Objektiv 24/25: MOMO

Momo är en person man vill ha som bästa vän, trots att hon ännu inte har varit på Gasquen än. På sociala medier informerar hon Nollan utan spärr, vilket är helt naturligt med tanke på att hon är pHoto:s PR. Med kaffe flödande genom blodet, säkerställer hon att inget pHoto blir vemodet.

Mail: pr.photo@htek.chalmers.se

M&M 24/25: DODO

Dodos titel kan verka en aning skum, speciellt med avsaknaden av ett mörkrum. Då — med mingelansvaret i center — ser han till att det finns något gott i dunken till alla oss studenter. Om ni blir törstiga finns han där så ni slipper leta, men vad som faktiskt finns i dunken, det får ni inte veta.

Mail: red.photo@htek.chalmers.se

Bländare 24/25: PELLE

Med sina rötter i Ulricehamn, kommer det vara bra att du känner till Pelles namn. Våran Bländare är mycket vass på fotografi, en pressbyråkorv har han alltid svårt att låta bli. Lika snabb som Max Verstappen klickar han raskt på fotoknappen.

Mail: ohl.photo@htek.chalmers.se

WebWiz 24/25: ÄLGE

På 197 centimeter, konkurrerar Älge med många atleter. I golf försöker han få bättre än par, men förutom det, är det också ansvar över hemsidan han har. Med sin tidigare expertis i fotografering, kommer hans pHoton knappt att kräva justering.

Mail: webb.photo@htek.chalmers.se

MASKOT: MOLLY

Med hela nio liv, är hon alltid vid sidan av sitt objektiv. Hennes mjölk är av högsta kvalitet, det är bara att er förse. Ibland kan hon ge ifrån sig ett riktigt muuu, men det är nästan lite tabuuu...
Tillbaka till toppen